Több új járatot is indít a Croatia Airlines nyáron

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Számos új járatot indít a Croatia Airlines idén nyáron, abban bízva, hogy ezzel tovább növelhetik a turistaforgalmat a térségben - a menetrendváltozást néhány napja jelentették be hivatalosan. A most induló járatok szezonálisan közlekednek majd a világ számos nagyvárosába, tehát kimondottan a nyári időszakra állítják őket forgalomba.
Több új járatot is indít a Croatia Airlines nyáron

Több új járatot is indít a Croatia Airlines nyáron

Május 3-tól szeptember 29-ig közlekedik majd az a járat, amely Zadarból indul Münchenbe, sűrűségét tekintve hetente kétszer lehet majd rajta utazni. Hasonló a helyzet a zürichi járattal, amely május 20-án száll fel először, és ugyanúgy szeptember végéig közlekedik majd, szintén heti két alkalommal. A török főváros és Zágráb között hetente három géppel repülhetnek a turisták, Isztambulba eddig csak Turkish Airlines járataival utazhattak. Dubrovnikból májustól közvetlen járatot indítanak a görögországi Athénba hetente háromszor, de Belgrádba is átszállás nélkül repülhetnek innen, ehhez két járat is rendelkezésre áll hetente. További újdonság a Split és Hamburg között közlekedő repülő, illetve a Rijeka-London járat, amely szerdánként vehető majd igénybe.

Az Adria két kiemelt turistacélpontját, az olaszországi Velencét és a horvátországi Dubrovnikot is közvetlen járat köti össze a nyáron, az első gép május 19-én száll majd fel, és egészen október 23-ig utazhatnak rajta, hetente két alkalommal.
A horvát Adrián négy új felsőkategóriás szálloda várja a turistákat
Tíz izgalmas fesztivál az Adrián 3. - Szent Márk Fesztivál
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Heritage Hotel Marinska Kula

Marina (CRO)

Heritage Hotel Marinska Kula - Marina (CRO)

 

Legnézettebb települések: