A horvát Adrián négy új felsőkategóriás szálloda várja a turistákat

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Újabb hotelekkel bővül a szálláskínálat Horvátországban, az idén megnyíló szállodák inkább a felső réteget célozzák, ugyanis négy, illetve öt csillagos hotelekről van szó, amelyek összesen hétszáz új szobával várják a pihenni vágyó turistákat. A Horvátország legkülönbözőbb pontjain nyíló szállodák valóban a felső kategóriába tartoznak, akad köztük olyan, amelyet felújítottak, de van olyan is, amelyet most építettek fel.
A Falkensteiner Hotel & Spa Iadera látványterve

A Falkensteiner Hotel & Spa Iadera látványterve

Elsőként a Lopud-szigeten található Lafodia Hotel nyílik meg, a nyári szezon legelején, a négy csillagos hotel a dubrovniki régióba tartozik, és három éven át folytak az átépítési munkálatok. Július elejére tervezik a következő szálloda átadását, ez a Petrcanéban, Zadar közelében található Falkensteiner Hotel & Spa Iadera lesz, amelynek osztrák tulajdonosai már a második hotelt nyitják a térségben.

Selcében a korábbi Jadranka hotel teljes lebontásával csináltak helyet az új létesítménynek, amely az Amabilis Hotel nevet kapta, és a most megnyíló szállodák sorában a harmadik, közülük a legkisebb, mindössze hatvan férőhelyes. Az Amabilis profilja elsősorban a gyógyturisztika lesz, így ilyen irányú szolgáltatásokkal, de öt csillaggal várja vendégeit nyártól. A hotelt helyi befektetők támogatták, összesen közel hétmillió euróból épült fel. Utolsóként a Lone Hotel nyitja meg kapuit Rovinjban, az öt csillagos létesítmény a legkülönfélébb szolgáltatásokat kínálja a látogatóknak: lesz benne jazz klub, fine dining étterem, és természetesen wellnessközpont is.
Havazott Horvátországban hétfőn - Májusi hó az Adrián
Több új járatot is indít a Croatia Airlines nyáron
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel International

Crikvenica (CRO)

Hotel International - Crikvenica (CRO)

 

Legnézettebb települések: