Red Hot Chili Peppers koncert 2012 augusztus 29-én Zágrábban

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Budapestre még mindig nem, de legalább az elérhető közelségben lévő Zágrábba ellátogat idén nyáron a Red Hot Chili Peppers, így aki él-hal a bandáért, lehetősége van némi utazás árán átélni egy koncertet - akik már voltak, tudják, hogy bármeddig megéri elutazni értük.
A Red Hot Chili Peppers legénysége

A Red Hot Chili Peppers legénysége

A Red Hot Chili Peppers mindössze egyetlen egyszer adott koncertet Magyarországon, annak is már tizenhat esztendeje: 1996-ban Budapesten, a Kisstadionban léptek színpadra, és azóta hiába várják a hazai rajongók, valamilyen okból kifolyólag egyetlen európai turnéjukon sem veszik célba Magyarországot. Az igazán elszántak azonban, akik hajlandóak többet áldozni egy RHCP koncertélményért, vállalhatnak egy utazást, idén nyáron például Zágrábba - 2012. augusztus 29-én ugyanis itt lép fel a banda, a Hipodromban este 8 órától. A koncertre könnyedén meg lehet venni a jegyet akár otthonról a karosszékből is, hiszen az internetes jegyáruházak, mint az eventim.hu, vagy a ticketportal.hu még most is kínálnak belőlük. A jegyek ára a következőképpen alakul: három kategóriában árusítják őket, helytől függően, az ülőhelyekre 75 euróba, az állóhelyekre 48 euróba, a kiemelt állóhelyekre (közvetlenül a színpad elé) pedig 61,5 euróba kerülnek a belépők - ez utóbbi kategóriában azonban sajnos már elfogytak a jegyek. Aki azonban szemfüles, és mindenképp a legjobb helyről akarja élvezni a koncertet, annak érdemes figyelni a fórumokat, például az egyik magyar Red Hot Chili Peppers rajongói oldalon (www.funkyforum.hu) többen kíálják jegyüket eladásra, mert úgy alakult, hogy valamiért mégsem tudnak ott lenni Zágrábban.

Ha valakinek az okozna fejtörést, hogy hogyan jut el Zágrábba, erre is van megoldás: többen is jelezték a fórumokon, hogy kocsiba útitársat keresnek, így tehát könnyen lehet találni valakit, akinek épp arra van szüksége, hogy a költségeket megoszthassa valakivel - így mindenki jól jár, ráadásul a magyar RHCP rajongók együtt juthatnak ki imádott bandájuk fellépésére. Egyébiránt érdemes a zágrábi kiruccanást kicsit elnyújtani - már ha az embernek van rá lehetősége, és élvezni akarja egy kicsit a horvátok vendégszeretetét, amire egyébként nem lehet panasz. Zágrábban is számtalan látványosságot érdemes megnézni, de a fővárostól nagyjából másfél órányi autóútra van Rijeka, ha már ott járunk, érdemes elruccanni odáig, és megmártózni az Adriai-tengerben.
Dubrovniki Nyári Játékok 2012 július-augusztus
Egy remek program az olasz Adrián: Aquafán Riccione
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel Laguna Park

Poreč (CRO)

Hotel Laguna Park - Poreč (CRO)