Olcsón az Adriára - Kempingek az Adriai-tenger partján

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Nem kell elkeseredni, ha nem sikerült elég pénzt félretenni a nyaralásra! Egy kis utánajárás, és sokkal kevesebb pénzből is ki lehet hozni a családi vakációt, ráadásul olyan kalandokban lehet részünk, amelyekre egy életen keresztül szívesen emlékszünk vissza.

Csillogó szálloda és medence nélkül is lehet teljes értékű a nyaralás, ráadásul sokkal olcsóbban ki is lehet jönni, mintha a négy csillagot választaná az ember. Mivel az Adria egyik nagy előnye, hogy közel van, így kocsival is könnyedén megközelíthető, semmi akadálya, hogy az ember vállaljon egy kis kalandot, és kempingezésre adja a fejét – hiszen ennek is megvan a bája, és ugyanúgy lehet élvezni, ráadásul arra sincs szükség, hogy hónapokkal korábban lefoglaljuk a szállást. A kempingekben – egyebek mellett – éppen az a nagyszerű, hogy nem igényel komoly előkészületet a nyaralás, hiszen mindig akad hely bennük, a szálláshelyek akármely formáját választjuk is.

A kempingekben pihenhetünk sátorban, a legtöbb helyre ezt magunkkal kell vinnünk, de akad olyan is, ahol akár sátrat is lehet bérelni. A másik lehetőség a lakókocsi, amelyben meglepően komfortosan lehet pihenni, a legtöbb már felszerelt saját fürdőszobával, konyhával, így minden adott ahhoz, hogy az ember nyugodtan pihenhessen a tengerparton. De lássuk, hová érdemes indulni! Íme, az Adria három legolcsóbb kempingje!
Vranjica Belvedere Kemping

Vranjica Belvedere Kemping

Vranjica Belvedere – Nyugalom Trogir mellett

A Vranjica Belvedere Kemping Seget Vranjica faluban, Trogirtól mindössze öt kilométerre fekszik, hosszú, kavicsos tengerpartja megnyugvást, és békés kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kemping a település keleti oldalán található, különlegességei a lépcsős kialakítású betonteraszok, benne éttermek, bolt, és különféle sportolási lehetőségek is várják a vendégeket.

Sátorhely árak: személyenként már 5 Euro / éjszaka áron kapunk itt szállást, gyerekeknek 5 éves kor alatt ingyenes, 5-12 éves korig 3,2 Euro
Lakókocsi árak: személyenként már 13 Euro /éjtől

Egyéb:
- háziállatok bevihetők
- a kemping április 15. és október 15. között várja a vendégeket
- előzetes foglalás lehetséges
- ingyenes értékmegőrző a recepción
- játszótér a gyerekeknek
- 1350 férőhely

Bővebb infó: www.vranjica-belvedere.hr

Amarin Kemping, Rovinj – 1 kilométeres stranddal

Az Isztriai-félszigeten fekvő Rovinj szépségeiről már mindenki hallott, arról talán kevésbé, hogy partján több kemping is várja a pihenni vágyókat, köztük az Amarin Kemping. Az Amarin strandja összesen 1 km hosszan húzódik, részben kavicsos, de van homokos és betonnal borított, valamint sziklás része is. Akinek mindez nem volna elég, még egy medencében is élvezheti a nyarat, s a teljes kikapcsolódás érdekében öt étterem, bárok, valamint számos sportolási lehetőség várja a pihenőket.

Árak: személyenként már 4,5 Eurótól, szezontól függően, gyerekeknek 5 éves kor alatt ingyenes, 5-12 éves korig 3 Euro
Érdemes megnézni az akciós ajánlatokat is, ahol még ennél is kedvezőbb árakat találunk.

Egyéb:
- 2000 férőhely
- háziállat bevihető
- a kemping április 28. és szeptember 22. között várja a vendégeket
- napozóágyak a strandon
- kajak-, bicikli-, hajó-, jet ski-kölcsönzés

Bővebb infó: www.campingrovinjvrsar.com/Campgrounds/Amarin_Rovinj
Amarin Kemping

Amarin Kemping

Matea Kemping – Családias környezet Vir-sziget központjában

A korábban említett kempingektől eltérően a Matea, mely Vir szigetének egyik öblében található, sokkal kisebb, mindössze 150-200 fő befogadására alkalmas, azonban éppen ezért sokkal családiasabb hangulatot ígér. A kempingben lakókocsik, étterem, pékség, és búvárkodási lehetőség várja a látogatókat, de egy strandröplabda pálya, valamint szörfkölcsönző is a vendégek rendelkezésére áll.

Lakókocsi árak: szezontól függően 40-90.000 Ft / hét

Egyéb:
- a kemping június 10. és szeptember 16. között várja a vendégeket
- klimatizált lakókocsik
- játszótér a gyerekeknek
- motorcsónak- és kerékpár-kölcsönzés
Tíz izgalmas fesztivál az Adrián 4. - Rijekai Karnevál 2012
Kerékpárutak az Adriai-tenger partján: Cattolica - Rimini
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel Istra

Rovinj (CRO)

Hotel Istra - Rovinj (CRO)

 

Legnézettebb települések: