Nemzetközi díjjal ismerték el Rovinj és Opatija szépségeit

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

2013 tavaszán Rovinj-nak és Opatija-nak ítélte oda a Golden Apple díjat a FIJET (Turisztikai Újságírók Nemzetközi Szervezete). Az elismerést minden évben azok a személyek, vagy turisztikai látványosságok, nevezetességek kaphatják meg, akik, illetve amelyek hozzájárulnak az adott ország vagy térség turisztikai fejlődéséhez. Rovinj és Opatija természeti és kulturális nevezetességeiknek, illetve minőségi turisztikai szolgáltatásaiknak hála rászolgáltak az elismerésre.
Opatija a luxusnyaralást kedvelő turisták igényeit is kielégíti

Opatija a luxusnyaralást kedvelő turisták igényeit is kielégíti

Nem először részesültek Golden Apple díjban Horvátország települései: a korábbi években Split, Dubrovnik és Vucedol települések már megkapták a neves elismerést, amely az adott évben kijelöli a felkeresni leginkább érdemes településeket.

A 2013-as év az első a Turisztikai Újságírók Nemzetközi Szervezetének életében, amikor is ugyanabban az évben ugyanazon ország két településének is kiosztják a díjat. Rovinj és Opatija világszinten is ismert üdülőtelepülések, amelyeken számtalan élvezetes módon tölthetjük el szabadságunkat.

Rovinj a horvát Adria egyik leggyönyörűbb, romantikus hangulatot árasztó települése, amely csodás természeti környezettel, és számtalan látványos műemlékkel és épülettel várja látogatóit. Opatiját az Adria Nizzájaként is emlegetik, ami nem véletlen: az igényes, és minőségre vágyók utazók számára paradicsomnak számít a település.
Fesztiválok a horvát Adrián
Mennyivel előre érdemes szállást foglalni a horvát Adriára?
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

ApartHotel M-K

Rogoznica (CRO)

ApartHotel M-K - Rogoznica (CRO)

 

Legnézettebb települések: