Fesztiválok a horvát Adrián

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Magyarország is elég jól áll a fesztiválok terén, de legalább egyszer az életben érdemes kipróbálni, milyen is egy igazi, vérbeli tengerparti fesztivál. A vízpart amúgy is ideális terep a fesztiváloknak: a lazaság, a gyönyörű természeti környezet pozitív hatása, és a strandolás csak tovább fokozza az élményt, amit a zenei programkínálat nyújt. A horvát tengerpart fesztivál kínálata sok zenei ízlést kielégít. Cikkünkben néhány népszerű horvátországi fesztivált mutatunk be.
Az Outlook fesztivál fellépői a Pulára látogató fiatalokat szórakoztatják

Az Outlook fesztivál fellépői a Pulára látogató fiatalokat szórakoztatják

Az Ohm fesztivál a horvát tengerpart egyik legforróbb hangulatú fesztiválja, amelyet a gyönyörű Hvar-szigeten rendeznek meg. Az egy héten át tartó programon az elektronikus zene meghatározó alakjai szolgáltatják a zenét, a világ minden tájáról érkeznek ide a DJ-k ekkor.
A Hideout fesztivál Pag-szigeten fokozza a hangulatot három júliusi napon át. A már harmadik alkalommal megtartott program várhatóan idén is telt házas lesz – köszönhetően a fellépők széles skálájának, a népszerű party hajóknak és a medencés bulizásoknak.
A festői makarskai riviérán megrendezett Echo underground elektronikus zenei fesztivál három napon át tart, és két színpadon várja a tech és bass zene rajongóit. A fesztivál népszerűségét mutatja, hogy egész Európából érkeznek ide a bulizni vágyó fiatalok.
Talán az elektronikus zene rajongói válogathatnak leginkább a horvátországi fesztiválok között, de a rock és a pop kedvelőinek sem kell lemondaniuk a tengerparti bulizásról. A Sibenikben augusztusban megrendezett fesztiválnak 2012-ben több mint 40 ezer látogatója volt, és olyan bandák is felléptek itt, mint amilyen a Nightwave, a The Roots, a Golem vagy Gerd Janson. A fesztiválon blues, folk és afrikai zenék dallamai is felcsendülnek.
Geocaching a horvát tengerparton
Nemzetközi díjjal ismerték el Rovinj és Opatija szépségeit
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Village Sol Garden Istra

Umag (CRO)

Village Sol Garden Istra - Umag (CRO)