INmusic Fesztivál Zágrábban - Három nap a tóparton, a legjobb zenékkel

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Június végén Zágráb fesztivál-hangulatba kerül: a Jarun-tó partján kerül megrendezésre 2012. június 28. és 30. között a már jól ismert, és igen népszerű INmusic Fesztivál, immáron hetedik alkalommal. A Fesztivál kínálata a hazai közönségnek is vonzó lehet, a legkülönfélébb zenei stílusok kiválóságai lépnek ugyanis fel a három napon át tartó rendezvényen.
INmusic Fesztivál Zágrábban

INmusic Fesztivál Zágrábban

A festői környezetben megrendezésre kerülő INmusic Fesztivál szervezői kitettek magukért, amikor a fellépő zenekarok listáját állították össze: az eseményen színpadra lép egyebek mellett a Franz Ferdinand, akik már nálunk is bizonyították, milyen remek hangulatot tudnak csinálni koncertjeiken. A glasgow-i banda június 30-án lép fel a fesztiválon, akárcsak az alternatív rockot játszó svéd Mando Diao, illetve a különleges tehetségű énekesnő, Iness Mezel. Ha a zárónap ilyen erős programot kínál, nem lehet panasz a többire sem, az első napon fellép többek között a ködös Albionból érkező Gorillaz Sound System, az elektronikus zene terén hódító General Elektriks, ami Hervé ‘RV’ Salters nevéhez köthető, a Human Woman nevű, modern elektronikus popot játszó banda, a mostanság igen népszerű Plan B, valamint a Reptile Youth, ami nem is olyan régen még Reptile and Retard néven működött. A második nap is bővelkedik húzónevekben, június 29-én örvendezteti meg a közönséget például az 1980-ban alakult New Order, amely Ian Curtis, a Joy Division énekesének halála után a zenekar megmaradt tagjai hívtak életre. A New Order tagjai - Stephen Morris (dobok), Bernard Sumner (ének, gitár), Gillian Gilbert (billentyűk, gitár), Phil Cunningham (billentyűk, gitár), valamint Tom Chapman (basszus) - poszt-punk, rock, new-wave stílusban alkotnak maradandót, amiről az INmusic Fesztiválon is tanúbizonyságot tesznek majd. Fellép a második napon a Gogol Bordello is - aki valaha látta őket színpadon, tudja, hogy kihagyhatatlan bulit ígér a gypsy-punk-ként aposztrofált banda koncertje, de 29-én örvendezteti meg a jelenlévőket az Archie Bronson Outfit nevű angol rockbanda is. Mindemellett természetesen számos horvát zenekar is bemutatkozik a Fesztiválon, aki tehát szívesen ismerkedne új csapatokkal, izgalmas zenékkel, annak is mindenképp ajánlott a részvétel.

Az INmusic Fesztiválra a bérletek két kategóriában vásárolhatók meg, az egyikben benne foglaltatik a sátorhely is, ez 490 kuna, vagyis körülbelül 19.000 Ft, míg a másik típus csak belépésre jogosít, ez 340 kunba, vagyis nagyjából 13.000 Ft-ba kerül.

Bővebb infó (részben magyar nyelven!): http://www.inmusicfestival.com/hu
Aquapark nyílik 2013-ban Porecben - Jövő szezontól várja a turistákat
Igazi turisztikai különlegesség: Öko-etno falu nyílik Horvátországban
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel Istra

Rovinj (CRO)

Hotel Istra - Rovinj (CRO)