Fresh Island Fesztivál 2012 - Helyszín: Novalja, Pag

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Idén július 5-8. között kerül megrendezésre Pag szigeten a Fresh Island Fesztivál, amely az Adriai-tenger egyik legnagyszabásúbb hip-hop & r'n'b rendezvénye, és amelyre az egész világból érkeznek a szcéna neves fellépői. Az eseményre Novalja városában kerül sor, Pag szigeten, amely az Adria ötödik legnagyobb szigete, ami viszont a tengerpart hosszúságát illeti, abban nem talál kihívóra. Novalja a sziget turisztikai központja, a Fesztivál helyszíne, a Zrce strand az egyik legszebb a jó néhány partszakaszból, ahol egyébként is bulik színesítik az éjszakát, most viszont négy napon át valóban a legkiválóbb hip-hop és r'n'b előadók gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról.
A világ legnépszerűbb hip-hop és r'n'b előadói érkeznek az Adriai-tenger partjára

A világ legnépszerűbb hip-hop és r'n'b előadói érkeznek az Adriai-tenger partjára

A fellépők között olyan nevek szerepelnek, mint Dj Muggs, a Cypress Hill lemezbűvölője, Dj Revolution, a világ egyik legismertebb hip-hop-dj-je, aki hihetetlen techinkájáról híresült el, és Los Angelesből érkezik az Adriai-tenger partjára. A hölgyek sem maradhatnak ki ebből a férfiasnak tűnő stílusból: érkezik Novaljába az amerikai Eve, és az angol Miss Stylie is. A jelenleg nyilvánosságra hozott nevek között ott van a Punchline, akik Dj Soul Clappal kiegészülve szórakoztatják majd a közönséget, de Szerbiából is érkeznek fellépők, így például Struka, vagy a VIP formáció. A német Dj-k közül Dj Kidcut és Dj Cesar pörgeti majd Pag-on a lemezeket, és természetesen lesznek horvát előadók is, így például General Woo. A fellépők listája folyamatosan bővül, és a rendezvény honlapján (http://www.fresh-island.org/line-up) nyomon lehet követni.

A Fresh Island Fesztiválra érdemes elővételben jegyeket váltani, ezt az interneten keresztül könnyedén meg lehet tenni. A három napra szóló jegyeket 26,5 Fontért, vagyis átszámítva nagyjából 9400 Forintért lehet megvásárolni, aki viszont VIP jegyre vágyik, annak körülbelül 14.500 Forintba fog kerülni ez a néhány napos bulizás. A hazai hip-hop és r'n'b rajongóknak mindenképpen érdemes megfontolni a rendezvény meglátogatását, ugyanis viszonylag alacsony jegyárak mellett világszínvonalú előadók zenéjére lehet szórakozni három napon át, ráadásul akinek van autója, az Budapestről hat óra alatt odaérhet Novaljába, amely nagyjából 560 km-re található a magyar fővárostól.
Bonyodalmak Sveti Nikola szigete körül - Elmaradtak a fejlesztések
Három remek program Bibione városában, ha már unalmas a tenger
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel Bolero

Biograd na Moru (CRO)

Hotel Bolero - Biograd na Moru (CRO)