Dubrovnik lesz 2013-ban az egyik legfelkapottabb nászutas úti cél

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

A világ egyik legnépszerűbb hírportálja, a Huffington Post egész Horvátországot, és azon belül kiemelten Dubrovnikot beválasztotta a 2013-as év 5 legtrendibb nászutas úti céljai közé. Horvátország olyan helyekkel együtt került be a top 5-be, mint amilyen Santa Lucia, a Fidzsi-szigetek, vagy éppen az Olaszország déli részén húzódó Amalfi-part. A hírportál elsősorban Horvátország gyönyörű strandjait és vízeséseit, valamint kulturális emlékeit dicsérte.
A meseszép Dubrovnik sok élményt tartogat a nászutasoknak

A meseszép Dubrovnik sok élményt tartogat a nászutasoknak

Dubrovnikban valóban minden adott, ami a jól sikerült nászúthoz szükséges, a többi pedig már a fiatal páron múlik. Mivel Dubrovnik népszerű turista célpont, rengeteg olyan szálláshely között válogathatunk, amelyek kifejezetten a nászutas párok fogadására is felkészültek, sőt, sok helyen direkt nászutas lakosztályt is foglalhatunk. Aki szeretné és megteheti, luxus körülmények között élheti át a házasságon belül eltöltött első utazásának élményeit. A legjobb 4 és 5 csillagos szállodákban biztos, hogy találunk tengerre néző, óriási teraszokkal rendelkező szobákat, ez szinte elengedhetetlen kelléke a tengerpartra tervezett nászutaknak, de sok szálláshely még ennél is többet kínál. Privát strandok, sziklamászó fal, sushi bár, hajó vagy magánrepülőgép bérlés, repülőtéri transzfer Audi A8-assal, gasztronómiai különlegességek, és sok ezer négyzetméteres wellness csodák – minden, ami csak ahhoz kell, hogy igazán fényűzőre sikerüljön ez a párok életében igen fontos utazás.

Dubrovnik ugyanakkor azoknak is ideális nászutas helyszín lehet, akik nem akarják sok százezres, vagy éppen milliós kiadással megkezdeni közös életüket. Az alacsonyabb árfekvésű szállodák és panziók között is sok a hangulatos és kellemes atmoszférájú szálláshely. A környezet vadromantikája, a tengerpart páratlan szépsége, a sokféle kirándulási és fakultatív programlehetőség, valamint a hangulatos óváros elegendő élményt kínál a nászutas pároknak.
A Bouygues francia kivitelező építheti meg a dubrovniki Peljesac-hidat
Adriai Delfin Program és Delfin Rezervátum
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel Holiday

Medulin (CRO)

Hotel Holiday - Medulin (CRO)