Aqualandia - Egy különleges élménypark Olaszországban

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Az egészen apró gyereketől a fiatalokon keresztül az idősebb korosztályig mindenki számára feledhetetlen pillanatokat ígér akár egy adriai nyaralás alkalmával, ha ellátogat a Jesolóban található Aqualandiába - Olaszország legnagyobb vízi élményparkjába.

Talán meglepő, de az Aqualandia már 1989 óta várja vendégeit - persze azóta folyamatos fejlesztésen és bővítésen esett át, így mára itt összpontosul minden, ami szórakozás. Hét tematikus élményzónája, huszonhat vízi- és szárazföldi attrakciója, valamint számos sportos, táncos és egyéb programja közül mindenki kedvére válogathat.
Kamikáze csúszdák, fantasztikus élmények az Aqualandiában

Kamikáze csúszdák, fantasztikus élmények az Aqualandiában

Lélegzetelállító attrakciók az élményparkban - Csak a legbátrabbaknak

Jelentős adrenalinszint-emelkedést lehet elérni az Aqualandia Adrenaline Zónájában, ahol fantasztikus, trópusi környezetben várják a legmegdöbbentőbb játékok a bátor vállalkozókat. Itt található ugyanis egyebek mellett az a Bungee Jumping torony, amely Európában a legmagasabb: hatvan méterről vetheti le magát, aki képes legyőzni a félelmeit. Ha pedig már a legeknél tartunk: itt található a világ legmagasabb csúszdája is, mely negyvenkét méter magasságból indul, lejtője hatvan fokos, és három-négy személyes gumicsónakokkal lehet vállalkozni a meghódítására. Aki fél a magasságtól, annak a Tibeti Híd sem ajánlott, ezen ugyanis húsz méter magasságban, egy kötélen sétálva kell átkelni. Minden bátorságára szüksége lesz tehát annak, aki meg akarja hódítani a Park Adrenaline Zónáját - de megéri, mert garanztáltan feledhetetlen élményben lesz része.
Funnyland - Az igazi mesevilág

Funnyland - Az igazi mesevilág

Funnyland - A legkisebbek mulatsága

Három és tizenkét éves kor közötti gyerekeket vár a Park Funnyland elnevezésű zónája, ahol tényleg minden a mókázásról szól. Ráadásul a szülők bátran rábízhatják csemetéiket a hozzáértő animátorokra, akik végigvezeteik a gyerekeket a rajzfilmek birodalmában. A kis felfedezők bebarangolhatják a mesterségesen kialakított öböl legizgalmasabb részeit, kutathatnak arany után, de különféle játékos előadások is várnak rájuk, amelyekben akár részt is vehetnek, szereplőként.
Izgalmas előadások a Tiki Arénában

Izgalmas előadások a Tiki Arénában

Tiki Arena - Maják, atléták és papagájok

A Tiki Arena egy hatalmas amfiteátrum a Parkon belül, ahol három tematika alapján választhatják ki a vendégek, milyen típusú műsort szeretnének látni. A Trumbling Truck elnevezésű előadás profi atléták táncos-akrobatikus száma, amely minden korosztályt lenyűgöz. A Maya Legend Show, amely maja tematikával meséli el a kosárlabda megszületésének történetét, egyszerre történelmi és sportos témájú. A gyerekek kedvence a Parrots Show, ahol természetesen a papgájoké a főszerep.


Az Aqualandia természetesen további izgalmakat is tartogat, ezek közül meg kell említeni a Shark Bay-t, ami egy öböl, egy igazán különleges hullámmedencével, amelynek egyedülálló módon a partja és a feneke is homokos. Hasonlóan népszerű az Adventure Golf elnevezésű minigolf-pálya, ahol kezdők és profik is remekül szórakozhatnak. Az éjszakai élete pedig a Vanilla Club biztosítja, mint Park legfelkapottabb diszkója, ahol a fiatalok is önfeledten bulizhatnak egy mozgalmas nap után.
Az Adriai-tenger legszebb szigetei 9.: Dugi Otok
Senj városában kultúrtörténeti projekt indul - Csábítják a turistákat
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel Medulin

Medulin (CRO)

Hotel Medulin - Medulin (CRO)

 

Legnézettebb települések: