A World Travel Awards jelöltjei között Spilt és Dubrovnik

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Nemrég hozta nyilvánosságra a World Travel Awards az idei díjra jelöltek listáját - a világ legjelentősebb turisztikai díját kiosztó szervezet idén tizennyolcadik alkalommal ismeri el a turisztika nagyágyúit, a legkülönbözőbb kategóriákban. 2011-ben 160 országából több mint ötezer szervezet és cég versengett a jelölésért, a nagyszabású versenyen összesen 900 kategóriában választják ki a legjobbakat. A versenyzők között több horvát induló is van, az Adria két gyöngyszeme, Split és Dubrovnik azonban több kategóriában is indul, méghozzá nem is elhanyagolható kategóriákban.
A Rixos Libertas Hotel Dubrovnikban - Indul a vezető konferenciahotel és vezető európai kaszinó reszort kategóriákban

A Rixos Libertas Hotel Dubrovnikban - Indul a vezető konferenciahotel és vezető európai kaszinó reszort kategóriákban

Dubrovnik két legjelentősebb jelölése a vezető európai turisztikai célpont és a vezető hajós körutazási célpont kategóriákban történt nomináció, ezekben egyébként még Barcelona, Berlin, Dublin, Isztambul, Párizs, Prága, Velence, Vilnius, Athén, Oslo, és Lisszabon küzd az elsőségért. Emellett a szállodák között több dubrovniki hotelt is neveztek a versenybe, ezek közt vannak a Dubrovnik Palace szállodák (vezető európai hotel, vezető konferenciahotel és vezető európai reszort kategóriákban), a Rixos Libertas (vezető konferenciahotel és vezető európai kaszinó reszort kategóriákban), továbbá a Lešić Dimitri Palace (vezető európai hotel kategóriában).

Split a tengeri hajós körutazások vezető európai kikötőhelye kategóriában száll versenybe, ez a legjelentősebb jelölése, azonban hoteljei szintén indulnak: a Le Meridien Lav szálloda a vezető európai kaszinó reszort és vezető európai konferenciahotel kategóriákban, míg a Hvar-on található Hotel Adriana a vezető európai butik reszort kategóriában méretteti meg magát.
Sissy kilátója ismét régi fényében pompázik Krka Nemzeti Parkjában
A horvát autópálya új szakaszának nevén vitatkoznak a települések
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel Ambasador

Opatija (CRO)

Hotel Ambasador - Opatija (CRO)

 

Legnézettebb települések: