Turisták próbáltak fizetés nélkül megszökni egy dubrovniki étteremből

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Igencsak pórul jártak azok a turisták, akik a múlt héten a dubrovniki Hilton szálloda étterméből anélkül próbáltak távozni, hogy kifizették volna a számlájukat. A szálloda személyzete ugyanis résen volt, és még azelőtt elkapták a csalni próbáló turistákat, hogy azok eltűnhettek volna a szemük elől.
A dubrovniki Hilton Imperial Hotel

A dubrovniki Hilton Imperial Hotel

Hat fiatal lány látogatott el múlt héten a horvátországi Dubrovnik Hilton szállodájának éttermébe, azonban miután egy kellemes estét töltöttek az étteremben, megvacsoráztak annak rendje és módja szerint, végigették az étlapot az előételtől a desszertig, majd megpróbálták feltűnés nélkül elhagyni a Hiltont - ami azonban nem sikerült nekik. A hat vendég közül öt egyesével hagyta ott az asztalt, feltehetően azzal a szándékkal, hogy miután megvacsoráztak, fizetés nélkül távozzanak a szállodából. Mikor azonban hatodik társuk is utánuk indult, a Hilton személyzete megállította: valódi csetepaté alakult ki, mikor erővel próbálták visszatartani a fiatal nőt, mikor az szökni akart.

Amikor társai észrevették, hogy nem sikerült a csalás, önként tértek vissza az étterembe, és a szálloda által kihívott rendőrök jelenlétében végül rendezték a számlát, amely körülbelül 35.000 Forintnak megfelelő Kunába került.
Horvátországban rekordot döntöttek a magyarok - Sok a magyar az Adrián
A világ legnagyobb üdvözlete - Négy horvát kalandor kísérlete
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Hotel Park Lovran

Lovran (CRO)

Hotel Park Lovran - Lovran (CRO)