Nagyszabású koncertek Zágrábban áprilisban és májusban

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Valódi kulturális sokkot ígér Horvátországban az április, a különféle zenei stílusok kedvelői mind találhatnak kedvükre való csemegét, amiért akár a magyar közönségnek is megéri utazni egy kicsit. Az április rögtön egy kihagyhatatlan programmal kezdődik: Zágrábban koncertet ad Manu Chao, az utánozhatatlan spanyol figura, aki sajnos idei európai turnéján elkerüli hazánkat, így érdmes megfontolni egy kiruccanást Zágrábba, ami csak 342 kilométerre található Budapesttől, tehát még kocsival is megtehető távolság. Az eseményre április 4-én kerül sor, a La Ventura Tour elnevezésű turné keretein belül.
Manu Chao elképesztő átéléssel énekel közönségének

Manu Chao elképesztő átéléssel énekel közönségének


Két nappal később, április 6-án a keményebb zenét kedvelők örülhetnek, ugyanis Zágrábba látogat a Megadeth és a Slayer, hogy egy közös koncert keretében zúzzanak a Zágrábi Arénában. Azonban emiatt nem érdemes felkerekedni a magyar rajongóknak, ugyanis két nappal később Budapestre is megérkeznek, és a Papp László Budapest Sportarénában ígérnek hihetetlen estét az őket kedvelőknek.

Április 11-én egy szuperprodukció érkezik a horvát fővárosba, Roger Waters - The Wall című előadása a Pink Floyd legjobb pillanatait idézi majd fel, tehát minden Pink Floyd rajongónak kötelező. A hazaiaknak sem kell kétségbe esni, ugyanis bár néhány hónap csúszással, de hozzánk is megérkezik a produkció: Budapesten június 22-én lesz látható a Papp László Sportarénában.

A május a popzenét kedvelőknek kedvez Zágrábban, ugyanis Shakira bolondítja a közönséget a The Sun Comes Out World Tour elnevezésű turnéjának horvát állomásán, május 10-én. A tízszeres Grammy-díjas énekesnő Magyarországra is ellátogat, nálunk öt nappal korábban, május 5-én lép színpadra.

Horvátországban addig tart a tanév, míg megkezdődik a turistaszezon
Többen foglaltak idén nyárra szállást Horvátországban - Jó szezon lesz
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Village Sol Garden Istra

Umag (CRO)

Village Sol Garden Istra - Umag (CRO)