Nagyszabású koncertek nyáron Zágrábban - Jön Elton John és Joe Cocker

vissza megosztás Fabook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on

Az áprilisi és májusi nagyszerű koncertkínálat után a nyáron sem unatkozhatnak a könnyűzene kedvelői: olyan világsztárok látogatnak ugyanis Zágrábba, akiknek koncertjét vétek volna kihagyni. Elsőként érkezik június első napján Joe Cocker - a neves blues-rock zenész tavaly megjelent, Hard Knocks című lemezével turnézza körbe a világot, ennek keretében érkezik június 1-én Zágrábba, az Arénába. A nagyszabású koncertre 250-600 kuna között lehet jegyet váltani.
Joe Cocker június 1-én lép fel Zágrábban

Joe Cocker június 1-én lép fel Zágrábban

A Maksimir Stadionban lép színpadra egy héttel később Bon Jovi, az amerikai rock'n'roll nagykövete első alkalommal látogat Zágrábba, egy huszonnégy állomásos európai turné keretein belül, amelynek első állomása lesz a horvát főváros. A The Circle Tour címet viselő turné zágrábi koncertje igen nagyszabású lesz, a hatalmas színpad mögött egy 400 négyzetméteres videófalon láthatja majd a produkciót a közönség. Jegyek 300 és 2000 kuna között kaphatók.

A harmadik nyári attrakció sem lesz kevésbé izgalmas: július 3-án vasárnap, a Zágráb Aréna színpadára lép Elton John, aki legutóbb két évvel ezelőtt járt Horvátországban, akkor Pulában adott koncertet. Elton John is legutóbbi lemezével érkezik a horvát fővárosba, a The Union című korong dalait ismerheti meg közelebbről a horvát közönség, melyet Leon Russel zongoristával közösen jegyez. A különleges élményt ígérő koncertre 330 és 700 kuna között lehet jegyet váltani.
A világ legnagyobb üdvözlete - Négy horvát kalandor kísérlete
Turistacsalogató földalatti folyosórendszer Pulán
 

Most a legmelegebb: C

Ancona (ITA)

Most a leghűvösebb: C

Ancona (ITA)

Deviza árfolyamok:

EUR: 310 Ft|HRK: 41 Ft

Véletlen szállásajánló:

Grand Hotel Bonavia

Rijeka (CRO)

Grand Hotel Bonavia - Rijeka (CRO)